Pagina operatorului de croaziere Princess Cruises. Vezi prezentarea operatorului, flota acestuia si ofertele turistice disponibile pe Portalturism.com.

Detalii operator croaziere Princess Cruises

Princess Cruises

Bazandu-se pe succesele anterioare, Princess Cruises evolueaza in mod continuu. La mijlocul anilor 1990 compania a fost printre primele care au acordat pasagerilor controlul asupra propriei croaziere, introducand vasele Sun-class. Aceste vase revolutionare au dat pasagerilor libertatea de a alege din gama variata de facilitati si servicii flexibile, pentru a-si crea o vacanta personalizata.

Astazi, Personal Choice Cruising este prezenta in toata flota, fiecare vas oferind o versiune unica de posibilitati multiple de a servi masa, de divertisment si activitati. Doar cu Princess Cruises puteti alege intre bucataria traditionala si posibilitati mai comode de servire a mesei. Conceptul Princess de croaziere individual personalizata este adoptat de intreaga industrie a croazierelor.

Filozofia Princess Cruises se oglindeste si in programul de navigatie. Oferind voiaje in toata lumea Princess Cruises are mai mult de 150 de itinerarii, de la 7 pana la 72 de zile. Croazierele se intind in toate cele 7 continente si escale in aproape 260 de porturi din toata lumea. Pasagerii isi pot imbunatati experienta cu programul de excursii pe tarm Adventures Ashore. Printre destinatii se numara Caraibe, Alaska, Canalul Panama, Europa, Riviera Mexicana, America de Sud, Australia/Noua Zeilanda, Pacificul de Sud, Hawaii, Tahiti/Polinezia Franceza, Asia, India, Africa, Tara Sfanta, Canada, New England si Antarctica.

Initiind croazierele din Golful Alaska, Princess Cruises pastreaza o prezenta constanta in Alaska. Prin Princess Tours din Seattle, compania opereaza o mare varietate de destinatii pe uscat si pe mare. Fiind cel mai mare operator de croaziere din Statele Unite, Princess Cruises detine 6 vase de croaziera, 5 cabane pe malul raului in natura, automotoare de lux Midnight Sun Express Ultra Dome si o flota de de autocare, permitand calatorilor sa se deplaseze in egala masura si pe uscat, intr-o singura calatorie.

Princess Cruises face parte din Carnival Corporation (NYSE:CCL), una dintre cele mai mari companii de vacante din lume.

Vezi ofertele operatorului Princess Cruises