Vizualizezi oferta cursa de autocar Bistrita – Skala Potamias, bilet de autocar Skala Potamias, bilet de autocar Grecia.

Cursa autocar Bistrita - Skala Potamias

 • Tip transport: Autocar
 • Oras plecare: Bistrita, Romania
 • Bistrița
  Dej
  Cluj,
  Turda
  Alba iulia
  Sibiu
  Brașov

 • Oras destinatie: Skala Potamias, Grecia
 • Thassos

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife cursa autocar

Tarif
Cursa dus 35 € Rezerva
Cursa dus/intors 69 € Rezerva

Valabilitate oferta: 01 Mai 2021 - 30 Septembrie 2021

Observatii

Informații utile cu privire la redeschiderea sezonului estival în GRECIA:

Cursele charter spre Thassos vor fi operate în fiecare vineri pentru sezonul de vară-toamnă 2020

Începând cu 1 iulie, turiștii au obligativitatea de a completa un formular online cu cel puțin 48h înainte de intrarea în Grecia. În formular sunt menționate informații legate de plecare, despre sejururile efectuate în alte țări, precum și adresa la care se vor afla pe durata timpului petrecut pe teritoriul grecesc. Formularul poate fi accesat aici.
Potrivit ultimelor informații comunicate de către autoritățile elene, toți cetățenii străini care intră în Republica Elenă pe cale rutieră prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas precum și pe cale aeriană, în scop turistic, sunt obligați să prezinte un test molecular negativ (PCR) pentru COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Greciei. Certificatele trebuie să fie emise în limba engleză și să conțină numele și prenumele persoanei testate, precum și seria și numărul cărții de identitate sau ale pașaportului persoanei respective.
De asemenea, pentru tranzitarea teritoriului Bulgariei, va fi nevoie de o declarație pe propria răspundere conform Ministerului Afacerilor Externe > https://www.mae.ro/travel-conditions/3677 . Declarația poate fi descărcată de aici.
Statul Elen suportă toate cheltuielile medicale daca turiștii sunt infectați în timpul sejurului dar nu suportă cheltuielile în caz de repatriere.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Curse autocar similare

Neotour

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Ghid turistic 'Skala Potamias'