Vizualizezi oferta cursa de autocar Sighisoara – Nisipurile de Aur, bilet de autocar Nisipurile de Aur, bilet de autocar Bulgaria.

Cursa autocar Sighisoara - Nisipurile de Aur

  • Tip transport: Autocar
  • Oras plecare: Sighisoara, Romania
  • Oras destinatie: Nisipurile de Aur, Bulgaria
  • Orar plecari: 00:00

Detalii tarife cursa autocar

Tarif
Cursa dus 49 € Rezerva
Cursa dus/intors 70 € Rezerva

Valabilitate oferta: 08 Februarie 2019 - 05 Ianuarie 2020

Observatii

Transport saptamanal vara 2019 in periaoda 31.05-06.09.2019

Plecarile din Romania sunt in fiecare vineri. Retur din Bulgaria in fiecare sambata.

Tariful include:  transport orase din Romania – Bulgaria/retur,  taxele vamale si de pod

Infantii (0-2 ani) – GRATUIT, dar nu beneficiaza de locuri in autocar decat daca autocarul nu este incarcat la capacitatea maxima.
Copiii (2-12 ani) – Discount 5 EUR

Orele de imbarcare cat si tariful se pot modifica in timpul anului. In fiecare statiune turistii vor fi imbarcati si debarcati in acelasi loc la orele stabilite.Orele de plecare sunt fixe. Datorita traficului din plin sezon pot aparea unele intarzieri.
Turistii se vor prezenta in statii cu 15-30 min. inainte de imbarcare. De transportul turistilor care din diverse motive nu vor reusi sa ajunga la orele stabilite pt. imbarcare agentia de turism Alfa Tours nu se face vinovata.
Repartizarea in autocar va fi facuta de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare ( in functie de ordinea inscrierii turistilor).

Transportul se efectueaza cu autocare sau microbuze clasificate international 3- 4* . Autocarul are in dotare: sistem climatronic, sistem de încălzire independent, scaune rabatabile cu tetiere, toaletă, frigidere, LCD-uri, DVD, radio CD, cafetieră, mini-bucătărie, cuşetă de odihnă pentru şofer, telefon.

Nota: In cazul in care nu se intruneste un grup de 20 de persoane transportul se efectueaza cu microbuz de ultima generatie cu  urmatoarele dotări: climatronic, sistem de incalzire independent, scaune rabatabile, radio, telefon.

Obs! In Varna pasagerii care merg spre Sunny Beach vor fi transferati cu un microbus/autocar, iar ceialalti vor continua calatoria catre statiunile din Nord.

Va rugam sa va conformati legislatiei privind regimul de calatorie in strainatate. Mai multe informatii pe: www.politiadefrontiera.ro

Si nu uitati…. o asigurare medicala de calatorie este intotdeauna binevenita- tarife incepand de la 30 lei/pers, in functie de perioada, aceasta se poate modifica.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Curse autocar similare

Alfa Tours

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.