Vizualizezi pagina evenimentului turistic Anul Nou Chinezesc in Hong Kong. Aici gasesti informatii despre Anul Nou Chinezesc in Hong Kong, date de desfasurare Anul Nou Chinezesc in Hong Kong, poze Anul Nou Chinezesc in Hong Kong, video Anul Nou Chinezesc in Hong Kong.

Intrarea in Anul Sarpelui Negru de Apa in Hong Kong

Anul Nou Chinezesc in Hong Kong
  • Data: 05 Feb - 20 Feb 2019
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Hong Kong, Hong Kong

Sute de milioane de chinezi vor sarbatori cu fast, pe 16 februarie 2018, Anul Nou Chinezesc si debutul Festivalului Primaverii, o sarbatoare care dureaza 15 zile.

Pentru occidentali, Anul Nou chinezesc pare a fi o sarbatoare a exceselor – prea multa larma, prea multa culoare, prea multe feluri de mancare, decoratiuni in exces – insa, in cultura chineza, nimic nu e exagerat. Parada de Anul Nou e o fantastica explozie de culoare si sunet, cu dansatori, costume traditionale bogat ornamentate, foc, lampioane si zgomot de petarde.

Fiind o sarbatoare traditionala a familiei, chinezii vin din toate colturile lumii pentru a fi alaturi de cei dragi. Exodul masiv al chinezilor catre casele lor pune adesea probleme trenurilor si companiilor aeriene, fiind aproape imposibil de obtinut un loc disponibil. Marile orase, oricum destul de aglomerate, devin, de asemenea, adevarate furnicare.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.