Vizualizezi pagina evenimentului turistic Balurile vieneze. Aici gasesti informatii despre Balurile vieneze, date de desfasurare Balurile vieneze, poze Balurile vieneze, video Balurile vieneze.

Balurile vieneze
  • Data: 11 Noi - 01 Mar 2018
  • Tip eveniment: Cultural
  • Locatie: Viena, Austria

In mod traditional, sezonul balurilor vieneze incepe in ziua de 11 noiembrie, ora 11:11 si se incheie cu 40 de zile inainte de Pasti, imbracand Viena intr-o atmosfera de basm – capitala eleganta, spectaculoasa si manierata a lumii.

In total sunt in jur de 400 de evenimente cuprinse in sezonul balurilor vieneze, care strang cateva sute de mii de spectatori. Cele mai vechi si mai renumite evenimente de acest tip sunt: faimosul Opernball, Balul Operei, care are loc la Opera de Stat din Viena (Staatsoper), Kaiserball (Balul Imperial) din 31 decembrie la impunatorul Palat Imperial Hofburg, Ball der Wiener Philharmoniker (Balul Filarmonicii Vieneze), un eveniment deosebit de elegant care are loc in cladirea Musikverein, Gala der Wiener Wirtschaft (Gala Industriei Vieneze) la Palatul Imperial Hofburg si Juristenball (Balul Juristilor), unul dintre balurile inaltei societati, care se desfasoara de asemenea la Hofburg. Majoritatea balurilor se tin in luna ianuarie, imediat dupa pietele de Craciun, comertul Vienei ramanand astfel la cote ridicate. Un sfert dintre participati sunt turisti straini din Marea Britanie, Germania, Italia si Elvetia.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.