Vizualizezi pagina evenimentului turistic Calgary Stampede. Aici gasesti informatii despre Calgary Stampede, date de desfasurare Calgary Stampede, poze Calgary Stampede, video Calgary Stampede.

Calgary Stampede
  • Data: 05 Iul - 14 Iul 2019
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Calgary, Canada

Pentru 10 zile in luna iulie Calgary se transforma intr-un mare oras din Vestul Salbatic, cu oameni defiland in tinute de cowboy, cu nelipsitele cizme si palarii Stetson. Supranumit ‘cel mai mare spectacol in aer liber din lume’, festivalul atrage oameni din toate colurile lumii, anul acesta anuntandu-ti prezenta la Calgary Stampede chiar si printul William.

Stampede are o istorie de peste 100 ani, fiind initiat in 1912 de catre Guy Weadick, un artist care credea ca valorile vechi ale Vestului trebuie pastrate. Traditia a dainuit si, astazi, la peste un secol distanta, spectacolul inca reuseste sa capteze imaginatia zecilor de mii de oameni care vin sa-l urmareasca.

Evenimentul se deschide cu o parada mare iar punctul principal de atractie il reprezinta rodeo-ul. Se recreaza o scena din Vestul Salbatic si au loc tot felul de competitii de echitatie specifice cowboy-lor. Este cu siguranta o perioada buna pentru a vizita Calgary asa ca faceti-va rezervare din timp pentru hotel.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.