Vizualizezi pagina evenimentului turistic Campionatul de Carat Nevasta. Aici gasesti informatii despre Campionatul de Carat Nevasta, date de desfasurare Campionatul de Carat Nevasta, poze Campionatul de Carat Nevasta, video Campionatul de Carat Nevasta.

Campionatul de Carat Nevasta
  • Data: 05 Iul - 06 Iul 2019
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Finlanda

Va iubiti sotia? Ati merge dupa ea pana la captalul lumii? Incercati asta mai intai: carati-o in carca 253,5 metri pe un traseu cu obstacole din nisip, apa, iarba si asfalt. Locatia ideala este orasul Sonkajarvi din Finlanda iar momentul este in timpul targului anual al orasului. Pe langa obisnuitele concursuri de rostogolit butoaie cu bere sau pentru cel mai puternic barbat, se organizeaza si Campionatul de carat nevasta – o metoda la indemana, dar si dificila de a va dovedi suportul fata de consoarta.

Acest concurs bizar isi are originile in secolul 19, cand zona din jurul orasului Sonkajarvi era plina de talhari care, in afara de jafuri, obisnuiau sa rapeasca femeile locale. In zilele noastre nu prea se mai fura femeile din Sonkajarvi, dar Campionatul de carat nevasta incearca sa recreeze atmosfera si emotia cursei – in cazul de fata nevasta nu trebuie sa fie neaparat proprie. De fapt nici macar nu trebuie sa fie maritata, orice femeie peste 17 ani este acceptata in concurs.

Concurentii trebuie sa care femeia pe o distanta de 253,5 metri si sa treaca peste diferite obstacole pe drum. Scaparea pretioasei incarcaturi se pedepseste cu 15 secunde penalizare, dar daca veti reusi sa terminati cursa invingator, veti intra in posesia marelui premiu: greutatea femeii in bere!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.