Vizualizezi pagina evenimentului turistic Campionatul Mondial de Chemat Ratele. Aici gasesti informatii despre Campionatul Mondial de Chemat Ratele, date de desfasurare Campionatul Mondial de Chemat Ratele, poze Campionatul Mondial de Chemat Ratele, video Campionatul Mondial de Chemat Ratele.

Campionatul Mondial de Chemat Ratele din Kansas, USA

Campionatul Mondial de Chemat Ratele
  • Data: 20 Noi - 26 Noi 2017
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: Statele Unite ale Americii

Campionatul Mondial de Chemat Ratele din Stuttgart, Kansas se desfasoara anual inainte de Ziua Recunostintei si atrage peste 60.000 de oameni. Este cel mai vechi eveniment de acest gen din Statele Unite si ofera premii in valoare de peste 15.000 de dolari.

Primul Campionat Mondial de Chemat Ratele a avut loc in 1936 si a atras doar 17 concurenti, castigatorul primind ca premiu o haina de vanatoare, adica ceva mai putin (mult mai putin) decat premiul din zilele noastre. El se remarca totusi prin faptul ca este unu din cei doi castigatori de-a lungul istoriei care au triumfat fara sa foloseasca un aparat de chemat ratele, ci s-a folosit doar de corzile vocale.

Ceea ce veti realiza totusi imediat despre acest concurs, este ca, in ciuda conotatiilor sale amuzante, este o afacere serioasa de fapt.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.