Vizualizezi pagina evenimentului turistic Carnavalul de la Koln. Aici gasesti informatii despre Carnavalul de la Koln, date de desfasurare Carnavalul de la Koln, poze Carnavalul de la Koln, video Carnavalul de la Koln.

Carnavalul de la Koln
  • Data: 28 Feb - 06 Mar 2019
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Koln, Germania

Carnavalul de la Koln este cunoscut ca una din cele mai mari petreceri stradale din lume. Veti vedea ca nu doar sud-americanii stiu sa se distreze. Si nemtii stiu sa faca spectacol. Carnavalul de la Koln isi atinge punctul culminant cu o saptamana inainte de Aschermittwoch (Mircurea Cenusii – Inceputul postului Pastelui).

La ora 11:11 in acea zi, orasul devine frenetic o data cu declararea inceperii carnavalului care va dura 6 zile. Nemtii, care in general sunt oameni reticenti si formali, lasa deoparte acest aspect al lor si se distreaza de minune, beau, canta si danseaza. De Miercurea Cenusii, ziua in care se termina carnavalul, este dezlegare la peste – pe care il veti gasi in toate meniurile puburilor si restaurantelor. Oficial carnavalul s-a incheiat, dar petrecerea va continua un pic mai mult.

Carnavalul de la Koln este raspunsul Germaniei pentru Carnavalul de la Rio din Brazilia. Aceasta sarbatoare plina de culoare atrage peste un milion de vizitatori in oras din toate colturile lumii. Puburile si cateva restaurante stau deschise pana la orele diminetii. Spiritul carnavalului inunda strazile, pietele publice, birourile si casele orasului. Oamenii danseaza, beau si petrec la maxim.

Procesiunile stradale sunt organizate de localnici si scolari si mii de oameni de inghesuie sa urmareasca spectacolul. Procesiunile sunt pline de culoare si costume inspirate din basme si povesti. Peste 130 de trupe, sute de cai si grupuri viu colorate marsaluiesc pe strazile orasului, in timp ce lumea ii aplauda de pe margine. Este cu siguranta o perioada ideala pentru a vizita Koln-ul.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.