Vizualizezi pagina evenimentului turistic Carnavalul de la Nisa. Aici gasesti informatii despre Carnavalul de la Nisa, date de desfasurare Carnavalul de la Nisa, poze Carnavalul de la Nisa, video Carnavalul de la Nisa.

Carnavalul de la Nisa
  • Data: 17 Feb - 03 Mar 2018
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Nisa, Franta

Carnavalul de la Nisa este unul din cele mai mari festivaluri din lume, alaturi de Carnavalul de la Rio si Carnavalul de la Venetia. Se desfasoara anual, in luna februarie in Nice, pe Riviera Franceza. Prima editie a avut loc in 1294 si astazi atrage peste 1 milion de turisti.

Paradele de carnaval, amplificate de decorurile imense din Piata Masséna, sunt compuse din 18 caruri care redau povestea “Regele celor cinci continente”. Aceste parade gigantice si pline de culoare au loc zi si noapte si sunt animate de peste 1000 de muzicieni si dansatori din intreaga lume. Intr-un decor unic asa cum este Promenade des Anglais, bataliile elegante cu flori reprezinta un eveniment ce nu trebuie ratat. Din carurile decorate cu cele mai frumoase flori, personajele imbracate in costume extravagante arunca cu mimoze, crini si gerbere in public.

Pentru mai mult de 15 zile, orasul traieste pe ritmul acestui festival autentic si magic. Uitati de iarna aspra si mergeti sa va bucurati de soarele de pe Coasta de Azur!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.