Vizualizezi pagina evenimentului turistic Carnavalul de la Rio. Aici gasesti informatii despre Carnavalul de la Rio, date de desfasurare Carnavalul de la Rio, poze Carnavalul de la Rio, video Carnavalul de la Rio.

Carnavalul de la Rio de Janeiro, Brazilia

Carnavalul de la Rio
  • Data: 09 Feb - 13 Feb 2018
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilia

Carnavalul de la Rio este considerat cea mai mare petrecere a lumii, evenimentul, care se tine in luna februarie, in timpul verii braziliene, atragand anual aproximativ un milion de turisti straini. Carnavalul este poate cea mai vie si cea mai graitoare experienta a culturii braziliene. Au loc tot felul de petreceri zi si noapte, atat in timpul carnavalului, cat si dupa.

Spectacolele au loc in fiecare seara pe Sambodromo, unde mii de brazilieni si turisti se aduna sa urmareasca paradele celor peste 10 scoli de samba. Sambodromo, binecunoscutul stadion de samba, a fost inaugurat in 1984 si are o capacitate de 70.000 persoane. Este necuprinzator totusi pentru milioanele de persoane adunate. Pentru relaxare puteti evada pe celebrele plaje Copacabana sau Ipanema. Toata lumea trebuie sa fie mascata iar finalul festivalului este marcat de focuri de artificii.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.