Vizualizezi pagina evenimentului turistic Carnavalul din Sicilia. Aici gasesti informatii despre Carnavalul din Sicilia, date de desfasurare Carnavalul din Sicilia, poze Carnavalul din Sicilia, video Carnavalul din Sicilia.

Carnavalul din Sicilia
  • Data: 07 Feb - 24 Feb 2018
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Acireale, Italia

Carnavalul din Sicilia este considerat o sarbatoare profana, vizeaza multe orase, este dedicat fastului alimentar, precede Postul Mare si data de desfasurare se schimba anual, in functie de data Pastelui.

La Acireale (provincia Catania) carnavalul are o adevarata organizare, incepand din anii 1900, dar avea forme spontane si in secolele trecute. Acesta este probabil carnavalul cu cea mai veche traditie, avand in vedere faptul ca deja de prin anii 1800 aparea defilarea carelor nobiliare din care nobilii aruncau delicatese oamenilor.

Sarbatoarea de astazi etaleaza carele alegorice inflorate si construite din carton, care reprezinta adevarata atractie a sarbatorii. Dar nu numai la asta se rezuma sarbatoarea: mai are loc defilarea grupurilor folclorice si a celor mascate, spectacolul cantaretilor si desfasurarea jocurilor populare. Si aici prezenta turistilor atrasi de eveniment este observabila. Sarbatoarea fanteziei si a bucuriei prevede efortul de apropiere intre diferite etnii si participarea activa a populatiei care a adus manifestarea in centrul atentiei si a facut ca aceasta sa fie demna de amintit ca fiind un mare eveniment a partii sudice a Italiei.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.