Vizualizezi pagina evenimentului turistic Cirque du Soleil la Bucuresti. Aici gasesti informatii despre Cirque du Soleil la Bucuresti, date de desfasurare Cirque du Soleil la Bucuresti, poze Cirque du Soleil la Bucuresti, video Cirque du Soleil la Bucuresti.

Spectacole Cirque du Soleil la Bucuresti

Cirque du Soleil la Bucuresti
  • Data: 05 Sep - 08 Sep 2013
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Bucuresti, Romania

Compania Cirque du Soleil revine la Bucuresti pentru o serie de spectacole care vor avea loc zilnic, in perioada 5 – 8 septembrie 2013, in Pavilionul Central Romexpo, informeaza organizatorii.

Cirque du Soleil va aduce la Bucuresti spectacolul “Alegría”, o productie indelung aplaudata in intreaga lume. “Alegría” – cuvant spaniol care inseamna optimism, bucurie, veselie – dispune de o distributie internationala de 55 de performeri si muzicieni din 15 tari. “Alegría” adopta un stil baroc, de opera, cu costume viu colorate, muzica originala interpretata live si o serie de detalii ce vin sa imbogateasca spectacolul uimitor de atletism si arta. Rezultatul este un amestec impresionant de indemanare, forta si viteza combinate cu acrobatii elegante, aproape eterice.

Alegría” include acrobatii uluitoare, printre care numarul “Trapez Sincron”, de o senzualitate dramatica, si numarul “Barele Aeriene”, plin de vitalitate, unde acrobati indrazneti se balanseaza la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Doua interprete agile readuc la viata arta mongola a contorsionismului, iar alti artisti jongleaza cu cutite in flacari pe langa corp in ritmicul si periculosul “Dans al Cutitelor de Foc”. Vibratia tineretii este insufletita de alertul “Power-Track”, o demonstratie de coregrafie sincronizata si sarituri la trambulina. In “Barele Rusesti”, artistii zboara prin aer, cu tumbe spectaculoase si rasuciri la jumatatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 centimetri de pe umerii robusti ai colegilor lor. “Alegría” este mai mult decat un spectacol… este o experienta unica si emotionanta care va captiva spectatorii de toate varstele.

Bilete in avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club, pana pe 12 decembrie 2012. Inscrierea in Cirque Club este gratuita si ofera membrilor sai prioritate la cumpararea biletelor, oferte speciale si informatii exclusive din spatele scenei. Cei care doresc sa devina membri trebuie sa acceseze pagina online www.cirqueclub.com.

Din 13 decembrie, incepand cu ora 09.00, biletele vor fi disponibile pentru publicul larg exclusiv in Orange shop, online, pe www.cirquedusoleil.com/alegria si pe www.eventim.ro. Pana pe 12 ianuarie 2013, clientii Orange pot cumpara bilete in Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai putin VIP.

Biletele pentru adulti au urmatoarele preturi: VIP – 500 de lei, Premium – 350 de lei, tribune – 250 de lei, 230 de lei, 210 lei, 190 de lei, 150 de lei, 110 lei (in functie de pozitionare).

Biletele pentru copiii in varsta de pana la 12 ani (inclusiv) au preturile: VIP – 350 de lei, Premium – 245 de lei, tribune – 175 de lei, 161 de lei, 147 de lei, 133 de lei, 105 lei, 77 de lei (in functie de pozitionare). Accesul copiilor este posibil doar alaturi de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului (certificat de nastere, carnet de elev, pasaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile in numar limitat.

Spectacolele Cirque du Soleil sunt organizate de Events si sunt programate astfel: 5 septembrie – orele 20.00; 6 septembrie – orele 20.00; 7 septembrie – orele 20.00; 8 septembrie – orele 13.00 si 17.00

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este in prezent o importanta organizatie cu sediul in Québec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana in prezent de Cirque du Soleil.

Sursa: Gandul

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.