Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul de Jazz din New Orleans. Aici gasesti informatii despre Festivalul de Jazz din New Orleans, date de desfasurare Festivalul de Jazz din New Orleans, poze Festivalul de Jazz din New Orleans, video Festivalul de Jazz din New Orleans.

Festivalul de Jazz din New Orleans, SUA

Festivalul de Jazz din New Orleans
  • Data: 27 Apr - 06 Mai 2018
  • Tip eveniment: Muzical
  • Locatie: New Orleans, Statele Unite ale Americii

Un cantaret de jazz este un jongler care foloseste armonii in loc de portocale – Benny Green

Prindeti-i pe marii jongleri de jazz. Ascultati-i pe legendele vii ale jazzului. Celebrati spiritul jazzului. Savurati tunetul controlat al unui bariton gutural care urca si coboara intr-un numar de bayou. Mergeti la New Orleans, unde totul a inceput cu mai bine de 100 de ani in urma.

Festivalul Jazzului si Patrimoniul din New Orleans este o traditie culturala a statului american Louisiana care are loc in doua weekenduri de la sfarsitul lui aprilie si inceputul lui mai. Desfasurat anual la Fair Grounds Race Course, festivalul nu este doar o celebrare a minunii muzicale numite jazz dar si o prezentare a frumoaselor artefacte si delicatese culinare originare din Louisiana.

Nu fiti pacaliti, totusi, de numele festivalului, pentru ca iubitorii de muzica din toate colturile lumii vin la New Orleans pentru a se bucura de ritmurile tuturor genurilor muzicale indragite in aceasta zona, de la R&B, Pop, Latina si Folk pana la Rock, Rap, Soul si Country. Anul acesta festivalul va cuprinde spectacole ale unor trupe si muzicieni precum Neville Brothers, Keedy Black, Irvin Mayfield & the New Orleans Jazz Orchestra, Cowboy Mouth si alte trupe legendare.

Biletele se pot cumpara online. Uitati de orice altceva si petreceti un weekend la Festivalul Jazzului si Patrimoniul din New Orleans; va fi un adevarat festin pentru suflet.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.