Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul de Shopping de la Istanbul. Aici gasesti informatii despre Festivalul de Shopping de la Istanbul, date de desfasurare Festivalul de Shopping de la Istanbul, poze Festivalul de Shopping de la Istanbul, video Festivalul de Shopping de la Istanbul.

Festivalul de Shopping de la Istanbul
  • Data: 18 Mar - 26 Apr 2014
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Istanbul, Turcia

Istanbul Shopping Fest se imbunatateste cu fiecare editie care trece. Orasul care se considera unul de capatai al lumii, este pregatit pentru a flata turistii cu propriul sau festival de cumparaturi care se intinde pe o perioada de 40 de zile. Planificat pentru a se deschide in iunie, festivalul va rivaliza cu farmecul Festivalului de Shopping din Dubai prin reduceri masive, expozitii, concerte de muzica live si o prezentare a celor mai noi tendinte in moda.

Locuri precum Sapphire Bazaar sau Capitol Shopping Centre vor fi centre de cumparaturi pentru mii de vizitatori care vin la festival din toate colturile lumii. In afara de condimentele, artefactele si antichitatile care atrag multimea de oameni in Egyptian Spice Market sau Marele Bazar, vor mai exista si spectacole de strada stralucitoare care vor incanta spectactorii, loterii care vor testa norocul participantilor – gratuite si corecte pentru toata lumea. Spiritul ademenitor de fiesta va cuprinde strazile Instanbulului si, poate nu va vine sa credeti, dar, in jur de 90 de centre comerciale din oras vor ramane deschise pentru 24 de ore pe zi, asa ca nu va fi niciodata prea tarziu pentru niste cumparaturi in perioada festivalului.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.