Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul de Surf de la Biarritz. Aici gasesti informatii despre Festivalul de Surf de la Biarritz, date de desfasurare Festivalul de Surf de la Biarritz, poze Festivalul de Surf de la Biarritz, video Festivalul de Surf de la Biarritz.

Festivalul de Surf de la Biarritz, Franta

Festivalul de Surf de la Biarritz
  • Data: 12 Iul - 16 Iul 2017
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: Biarritz, Franta

Festivalul de Surf de la Biarritz este un eveniment estival de surf renumit care are loc in luna iulie in Franta. Festivalul atrage o multime de turisti din toate colturile lumii, care vin sa petreaca o vacanta plina de distractie si de …surf.

Festivalul de Surf de la Biarritz este cunoscut pentru concursurile sale cu placi lungi, demonstratiile de surf in tandem, cursa placilor cu padele, bodysurfing si alte activitati acvatice palpitante. Festivalul atrage peste 150.000 de spectatori care urmaresc concursurile variate si petrec cu muzica, dans, film pana noapte tarziu. Asistenta globala a festivalului se reflecta din diversitatea participantilor, sute dintre ei sosind din cele mai indepartate parti ale globului.

Spiritul surf-ului continua an dupa an, asa ca luati parte la Festivalul de Surf de la Biarritz. Festivalul de surf lung de 5 zile va va umple de entuziasm.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.