Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Fringe din Edinburgh. Aici gasesti informatii despre Festivalul Fringe din Edinburgh, date de desfasurare Festivalul Fringe din Edinburgh, poze Festivalul Fringe din Edinburgh, video Festivalul Fringe din Edinburgh.

Cel mai mare festival de arta din lume

Festivalul Fringe din Edinburgh
  • Data: 04 Aug - 28 Aug 2017
  • Tip eveniment: Cultural
  • Locatie: Edinburgh, Marea Britanie

Festivalul Fringe din Edinburgh este cel mai mare festival de arta din lume, care in 2012 s-a intins pe durata a 25 de zile totalizand 2.695 de spectacole din 47 de tari pe 279 de scene. A fost infiintat in 1947 ca o alternativa pentru Festivalul International din Edinburgh si are loc in capitala Scotiei in fiecare luna august. In special sunt prezente spectacole de teatru si comedie (care au cunoscut o crestere substantiala in ultimul timp), dar sunt prezente si dansul si muzica. Productiile teatrale cuprind opere de la clasicii Greciei antice pana la William Shakespeare si Samuel Beckett si chiar contemporane. In 2012, s-au consemnat 1.418 premiere.

Fringe este un festival ne-jurizat, fara un comitet de selectie asa ca poate participa orice artist. In 2011 s-au vandut peste 1.800.000 de bilete.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.