Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Glastonbury. Aici gasesti informatii despre Festivalul Glastonbury, date de desfasurare Festivalul Glastonbury, poze Festivalul Glastonbury, video Festivalul Glastonbury.

Festival de arte si muzica contemporane

Festivalul Glastonbury
  • Data: 21 Iun - 25 Iun 2017
  • Tip eveniment: Cultural
  • Locatie: Glastonbury, Marea Britanie

Glastonbury, sau Glasto pentru cunoscatori, este un mega-eveniment cu mai multe capete de afis, o adunare legendara de hipioti si cel mai mare festival de arte si muzica in camp deschis din lume. Performerii sunt alesi dintre cei mai mari interpreti ai momentului. In fiecare luna iunie, pentru 4 zile, cei aproape 200,000 de spectatori sunt tratati cu peste 700 de spectacole de muzica, dans, comedie, teatru, circ, cabaret si alte forme de arta, pe cele 360 de hectare ale fermei lui Michael Eavis, fondatorul evenimentului, din Sommerset, Anglia. Festivalul are o istorie de peste 40 de ani, prima data fiind organizat in 1970 dupa moartea lui Jimi Hendrix. Biletele de intrare la eveniment, desi scumpe (in jur de 200 de lire), se epuizeaza in timp record.

Asa ca daca va place muzica buna, n-aveti nevoie de somn prea mult si va simtiti in interiorul vostru catusi de putin hipioti, atunci trebuie sa ajungeti la Glastonbury macar o data in viata.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.