Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul International de Film de la Berlin. Aici gasesti informatii despre Festivalul International de Film de la Berlin, date de desfasurare Festivalul International de Film de la Berlin, poze Festivalul International de Film de la Berlin, video Festivalul International de Film de la Berlin.

Festivalul International de Film de la Berlin

Festivalul International de Film de la Berlin
  • Data: 11 Feb - 21 Feb 2016
  • Tip eveniment: Cultural
  • Locatie: Berlin, Germania

Festivalul International de Film de la Berlin (germana Internationale Filmfestspiele Berlin) cunoscut si ca Berlinale este unul dintre cele mai importante festivalurile de film din lume si unul din cele mai reputate evenimente media. Are loc in Berlin, Germania, incepand cu anul 1951. Din 1978 este organizat in fiecare an in luna februarie.

Cu peste 274.000 de bilete vandute si cu o audienta de 487.000 de spectatori este considerat festivalul de film cu cea mai mare audienta din lume. Sunt prezentate pana la 400 de filme din diferite sectiuni cinematografice. In jur de 20 de filme candideza pentru cele mai importante premii acordate: Ursul de Aur si Ursul de Argint.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.