Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Lalelelor din Ottawa. Aici gasesti informatii despre Festivalul Lalelelor din Ottawa, date de desfasurare Festivalul Lalelelor din Ottawa, poze Festivalul Lalelelor din Ottawa, video Festivalul Lalelelor din Ottawa.

Festivalul Lalelelor din Ottawa, Canada

Festivalul Lalelelor din Ottawa
  • Data: 13 Mai - 23 Mai 2016
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Ottawa, Canada

A fost nevoie de un mic dar pentru a-i innebuni pe canadieni, adica sa-i faca tacaniti, bezmetici si salbatici. Nebunia a inceput in 1945, cand poporul olandez i-a daruit celui canadian 10.000 de lalele pentru oferirea unui adapost sigur familiei regale olandeze pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Al doilea an, au sosit 20.000 de lalele, anul urmator la fel…o multime de lalele in total pana acum. Ingropata pana la gat in lalele, Ottawa a devenit Capitala Lalelelor.

Nebunia s-a multiplicat si acum Ottawa, care are milioane de lalele, cumpara an de an alti 500.000 de bulbi proaspeti. 100 de gradinari cultiva cu dragoste lalelele in timp ce un barometru monitorizeaza vremea. Orasul isi tine respiratia pana la primvara, cand lalelele infloresc si inunda Ottawa cu un potop de flori.

Festivalul lalelelor din Ottawa s-a desfasurat pentru prima data in 1953. Festivalul sarbatoreste lalelele ca un simbol al pacii si prieteniei, creand o legatura internationala intre tari precum Olanda, Statele Unite ale Americii, Turcia, Franta, Australia, Japonia si Marea Britanie.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.