Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Noptilor Albe. Aici gasesti informatii despre Festivalul Noptilor Albe, date de desfasurare Festivalul Noptilor Albe, poze Festivalul Noptilor Albe, video Festivalul Noptilor Albe.

Festivalul Noptilor Albe din Sankt Petersburg, Rusia

Festivalul Noptilor Albe
  • Data: 23 Mai - 10 Iul 2015
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Sankt Petersburg, Rusia

Cand noptile albe lumineaza cerul, cand frigul iernii geroase se risipeste in fata nuantelor calde ale verii, este timpul pentru Sankt Petersburg sa iasa din hibernare. In timp ce soarele care nu apune niciodata (cu exceptia a doua ore pe noapte) umple orasul de lumina si stralucire, capitala culturala a Rusiei sarbatoreste Beliye NochiFestivalul Noptilor Albe.

Festivalul Noptilor Albe din Sankt Petersburg este o orgie culturala lunga de o luna care cuprinde spectacole clasice de balet si opera precum La Bayaderie, Prince Igor, Frumoasa din Padurea Adormita, Giselle, Boris Gudunov, Carmen, Romeo si Julieta, Spargatorul de Nuci, Lacul Lebedelor, etc.

Soarele de la miezul noptii: o priveliste magica este ridicarea podurilor mobile sub soarele de la miezul noptii. Multimea se aduna cu mult inainte de ora 12 pe malurile raului Neva, langa Muzeul Ermitaj, pentru a urmari cum cele 4 poduri mobile se ridica pentru a face loc navelor sa treaca.

Desi fenomenul cunoscut ca ‘Nopti albe’ nu este unic in Sankt Petersburg, nici un alt oras nordic nu a primit asa multe aprecieri poetice si literare. Ce poate fi mai romantic decat o plimbare pe malurile raurilor si canalelor orasului la lumina zilei, indiferent de ora? Nici un alt oras european nu poate rivaliza cu aceasta experienta si nici cu atmosfera de pe strazile din Sankt Petersburg din timpul verii – plina de viata, prietenoasa, romantica si animata de catre oameni pe tot timpul zilei si noptii.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.