Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Peninsula. Aici gasesti informatii despre Festivalul Peninsula, date de desfasurare Festivalul Peninsula, poze Festivalul Peninsula, video Festivalul Peninsula.

Festivalul Peninsula
  • Data: 23 Iul - 26 Iul 2013
  • Tip eveniment: Muzical
  • Locatie: Cluj-Napoca, Romania

Peninsula / Félsziget este un festival eclectic, gazduind artiști care canta in mai multe genuri muzicale: Rock, Metal, Pop, Electro, World music, Folk, Hip-Hop, Blues și Jazz. In prezent, festivalul propune aproximativ 10 grupuri de talie mondiala și 50-70 de grupuri provenite din majoritatea țarilor Europei centrale și orientale precum și din Balcani, grupuri mai mult sau mai puțin cunoscute dincolo de frontierele țarilor lor respective.

Prima ediție a festivalului a avut loc in 2003. Organizat de o parte a echipei de la Festivalul Sziget, Peninsula a crescut continuu atat la nivelul frecventarii de catre public (de la 20 000 persoane in 2003 s-a ajuns la circa 60 000 in 2009) cat și la nivelul numarului, al varietații și a calitații grupurilor prezente: in 2003 erau doar grupuri din Ungaria și din Romania, azi sunt grupuri de pe toate continentele. Pe langa scena muzicala, festivalul propune și alte activitați: sporturi extreme (binclusiv bungee jumping), filme, stand-up comedy si altele.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.