Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Roskilde. Aici gasesti informatii despre Festivalul Roskilde, date de desfasurare Festivalul Roskilde, poze Festivalul Roskilde, video Festivalul Roskilde.

Festivalul de muzica din Roskilde, Danemarca

Festivalul Roskilde
  • Data: 24 Iun - 01 Iul 2017
  • Tip eveniment: Muzical
  • Locatie: Roskilde, Danemarca

Festivalul Roskilde din Danemarca este unul din cele mai mari festivaluri muzicale din Europa. Doi studenti si un promotor au pus bazele evenimentului in 1971 iar apoi acesta a fost preluat de Fundatia Roskilde. Acum functioneaza ca un eveniment non-profit cu scopul dezvoltarii muzicii si culturii din zona. Vizitatorii sunt din toata Europa, acesta fiind un motiv bun pentru a vizita aceasta scumpa tara Scandinavica.

Festivalul reprezinta de obicei un mix minunat de muzica, 24 de ore de petreceri, alimente organice, arta experimentala si design. Toata lumea soseste din timp, deci se poate vorbi de 8 zile de distractie in total. De-a lungul timpului a gazduit concerte ale unor nume importante ca: Bob Marley and The Wailers, Santana, UB40, Leonard Cohen, Eric Clapton, Metallica, Phil Collins, Joe Cocker, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, R.E.M., Judas Priest, Jay-Z, The Prodigy, Pet Shop Boys si multi altii.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.