Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul St. Patrick’s. Aici gasesti informatii despre Festivalul St. Patrick’s, date de desfasurare Festivalul St. Patrick’s, poze Festivalul St. Patrick’s, video Festivalul St. Patrick’s.

Festivalul St. Patrick's din Dublin, Irlanda

Festivalul St. Patrick's
  • Data: 15 Mar - 18 Mar 2018
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Dublin, Irlanda

Festivalul St. Patrick’s este o sarbatoare de mai multe zile care are loc anual in jurul datei de 17 martie in Dublin, Irlanda, pentru a plati tribut sfantului protector – Saint Patrick. 17 martie reprezinta data la care a decedat acesta. Festivalul a luat nastere in 1995 si scopul lui e de a prezenta talentul si realizarile irlandezilor intr-o gama variata de domenii.

Ziua St Patrick’s este celebrata si in Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Singapore, Japonia si Rusia. De-a lungul anilor, Festivalul St. Patrick’s a devenit cea mai mare festivitate anuala a Irlandei, dorind sa faca din aceasta sarbatoare nationala o experienta remarcabila pentru toata lumea. Verdele este culoare potrivita pentru festival, pentru ca simbolizeaza viata si spiritul irlandez, asa ca toata lumea trebuie sa se imbrace in verde. Simbolul principal al evenimentului este trifoiul (shamrock), o planta verde cu trei frunze pe care Sfantul Patrick o folosea pentru a explica Sfanta Treime – Tatal, Fiul si Duhul Sfant.

In Dublin, festivalul este o petrecere de-o saptamana: parade, carnavaluri de familie, concerte, teatru de strada, focuri de artificii si multe altele. Fiesta de culori devine un carnaval captivant. Fiecare loc din Irlanda are propria celebrare – mica sau mare – asa ca, indiferent unde va aflati pe teritoriul tarii, veti fi tratati cu o doza incantatoare de traditii irlandeze si spirit festiv.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.