Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Untold. Aici gasesti informatii despre Festivalul Untold, date de desfasurare Festivalul Untold, poze Festivalul Untold, video Festivalul Untold.

Cel mai mare festival de muzica electronica din Romania

Festivalul Untold
  • Data: 03 Aug - 06 Aug 2017
  • Tip eveniment: Muzical
  • Locatie: Cluj-Napoca, Romania

Festivalul Untold este cel mai mare festival anual de muzica electronica din Romania. Prima editie a festivalului a avut loc in anul 2015, la Cluj Napoca, atunci cand orasul a primit titlul de Capitala Europeana a Tineretului, fiind primul oras din Romania care primeste aceasta distinctie.

Principalii artisti care au urcat pe scena in aceasta editie au fost Fedde Le Grand, ATB, Avicii, Sasha, Lee Buridge, Armin Van Buuren, Sharam, David Guetta, Nic Fanciulli sau John Digweed. De asemenea, Festivalul Untold s-a remarcat si prin organizarea unui Retro Party, intr-una dintre seri, cu invitati precum Mr President, Culture Beat sau Boney M.

Pe durata celor 4 zile de festival din 2015, circa 250.000 de persoane au asistat la concertele organizate in cele peste 10 scene din centrul orasului Cluj Napoca, scenele principale fiind stadionul Cluj Arena si Sala Polivalenta. Alte scene amenajate in oras au fost dedicate fie artistilor romani, fie unor genuri muzicale diferite ca hip-hop, jazz sau reggae. Nu au lipsit zonele speciale de chillout, de diverse activitati sau targuri.

Dupa succesul inregistrat in cadrul primei editii, urmatoarele se anunta si mai reusite, cu un line-up incendiar si o asistenta record.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.