Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Vinului si Sampaniei din Budapesta. Aici gasesti informatii despre Festivalul Vinului si Sampaniei din Budapesta, date de desfasurare Festivalul Vinului si Sampaniei din Budapesta, poze Festivalul Vinului si Sampaniei din Budapesta, video Festivalul Vinului si Sampaniei din Budapesta.

Festivalul Vinului si Sampaniei din Budapesta

Festivalul Vinului si Sampaniei din Budapesta
  • Data: 07 Sep - 10 Sep 2017
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Budapesta, Ungaria

15 tari, 220 de podgorii si 3300 sortimente de vinuri isi asteapta vizitatorii la Expozitia si Targul de Vinuri ce va fi organizat in Castelul Buda in septembrie in cadrul Festivalului. Festivalul considerat a fi unul din cele mai prestigioase evenimente in domeniu din Europa Centrala si cel mai mare ca amploare din Ungaria se mandreste cu un numar din ce in ce mai mare de vizitatori. Locatia aleasa pentru acest eveniment, Castelul Buda, obiectiv aflat pe lista UNESCO, constituie un locatie demna si mirifica pentru aceasta gala a vinurilor din Ungaria.

In acest an, alaturi de reprezentanti de prestigiu ai Viticulturii maghiare, 15 tari, printre care si producatori din podgorii isi etaleaza apreciatele licori.

Parte integranta a festivalului este si gastronomia: coltul preparatelor la gratar, cel al preparatelor la ceaun, cuibul gurmanzilor, precum si standuri cu preparate distincte: pogaci cu jumari, töki pompos lángos (langos cu branza de oaie, ceapa, slanina si smantana), specialitati lactate (branzeturi diferite), borkorcsolya (aperitiv rece, picant, servit inainte de vin) si alte preparate de gurmanderie, ideale pentru a fi urmate de un sprit de calitate sau un vin de origine. Toate acestea isi asteapta cu nerabdare cunoscatorii sau laicii in domeniu.

Programul vizitatorilor este colorat de Gala recoltei, iar pe tot parcursul Festivalului si Expozitiei de Vinuri, vizitatorii pot degusta si se pot desfata in cadrul Zilelor gastronomiei in Castelul Buda.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.