Vizualizezi pagina evenimentului turistic Festivalul Zapezii din Sapporo. Aici gasesti informatii despre Festivalul Zapezii din Sapporo, date de desfasurare Festivalul Zapezii din Sapporo, poze Festivalul Zapezii din Sapporo, video Festivalul Zapezii din Sapporo.

Festivalul Zapezii din Sapporo, Japonia

Festivalul Zapezii din Sapporo
  • Data: 06 Feb - 11 Feb 2018
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Sapporo, Japonia

Doi nasturi pentru ochi si un morcov pentru nas; pentru gura o crenguta rasucita; nu uitati sa-i legati o esarfa si sa-i puneti o palarie rosie. Voila! Omul de zapada este gata pentru Festivalul Zapezii din Sapporo, Japonia. Acest festival al zapezii a luat nastere in anul 1950 in parcul Odori, cand un grup de studenti au pregatit si expus statui din zapada. Ulterior, evenimentul a strans mii de spectatori, atrasi de sculpturile maiestuoase de zapada.

Astazi, milioane de oameni se inghesuie in parcul Odori pentru a vedea structurile care inspira veneratie, de la palate, statui si peisaje de poveste pana la evenimente contemporane. Puteti urmari artistii cum creaza legende in blocurile fragile de gheata sau va puteti infrupta din delicatesele locale, in special minunatele fructe de mare din insula Hokkaido. Toate acestea si mult mai multe, numai la Festivalul Zapezii din Sapporo.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.