Vizualizezi pagina evenimentului turistic Finala Champions League. Aici gasesti informatii despre Finala Champions League, date de desfasurare Finala Champions League, poze Finala Champions League, video Finala Champions League.

Finala Champions League
  • Data: 03 Iun 2017
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: Cardiff, Marea Britanie

Liga Campionilor UEFA (numita Cupa Campionilor Europeni pana in 1992) este o competiție fotbalistica europeana anuala inter-cluburi dedicata celor mai victorioase echipe din Europa. Ea reprezinta una dintre cele mai prestigioase trofee de cluburi in sport, alaturi de Copa Libertadores a Americii de Sud. Finala sezonului 2011 a fost cea mai urmarita partida de fotbal organizata de UEFA precum si cel mai urmarit eveniment sportiv din lume al anului cu peste 178 de milioane de telespectator. Liga Campionilor nu trebuie confundata cu Liga Europa, al doilea cel mai important turneu pentru echipe de cluburi europene.

Finala sezonului 2016-2017, al 62-lea, este programata pentru 3 iunie 2017 pe stadionul din Cardiff, Marea Britanie. Echipa castigatoare va juca cu castigatoarea competitiei 2016-2017 Liga Europa pentru Supercupa Europei si totodata va intra in semifinalele competitiei Campionatul Mondial al Cluburilor 2018 organizat de forul fotbalistic mondial FIFA.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.