Vizualizezi pagina evenimentului turistic Las Fallas de Valencia. Aici gasesti informatii despre Las Fallas de Valencia, date de desfasurare Las Fallas de Valencia, poze Las Fallas de Valencia, video Las Fallas de Valencia.

Las Fallas de Valencia
  • Data: 15 Mar - 19 Mar 2016
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Valencia, Spania

Luati o bucata de istorie medievala si presarati o aroma mediteraneana; ii adaugati ceva distractie, un pic de zbenguiala si focuri de artificii. Se amesteca impreuna si ingredientele se ambaleaza bine in efigii din hartie, ceara si lemn. Aceste ingrediente se combina pentru a crea Las Fallas de Valencia – sarbatoarea anuala a Sfintilor Iosif, John si Anthony care se tine in Valencia, Spania.

Ideea festivalului Las Fallas de Valencia a pornit de la breslele medievale, in special lucratorii in lemn care adunau aschiile si bucatile de lemn nefolositoare si le ardeau intr-un rug urias de ziua Sfantului Iosif, sfantul lor protector. Pe masura ce concurenta intre bresle a crescut, s-au incins si pasiunile si creativitatea, iar acum focurile includ si efigii bizare (Fallas) ale rivalilor dispretuitori. Asa a inceput o traditie care a evoluat in atractia turistica principala a Valenciei. In zilele de altadata, efigiile reprezentau evenimente sau oameni nepopulari si erau insirate de-a lungul strazilor si arse. Si astazi tot acelasi lucru se intampla, dar materialele folosite sunt mai sofisticate si efigiile sunt montate pe platforme care sunt plimbate intr-o procesiune pe strazile orasului.

Festivalul de 5 zile este un carnaval de focuri in aer liber, focuri de artificii, spectacole, parade si alte festivitati, el serband si venirea primaverii. Fiecare zi incepe la ora 8 fix, cu un apel de trezire numit Desperata. Trupele marsaluiesc pe strazile principale ale orasului si petardele sunt arse in timp ce muzica se aude puternic in aer. La ora 14 e timpul pentru La Mascleta care are loc in diferite cartiere ale orasului – un eveniment care prefateaza principalul Mascleta din 19 martie din Placa de l’Ajuntamen. Atunci se organizeaza un concurs de focuri de artificii. De asemenea se acorda premii si pentru cea mai ingenioasa utilizare a materialelor nefolositoare. Spectacole de artificii au loc in fiecare seara pe perioada festivalului, dar cel mai impresionant este cel din ultima noapte.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.