Vizualizezi pagina evenimentului turistic Liberty Parade. Aici gasesti informatii despre Liberty Parade, date de desfasurare Liberty Parade, poze Liberty Parade, video Liberty Parade.

Cel mai mare festival house din Romania

Liberty Parade
  • Data: 12 Iul - 14 Iul 2013
  • Tip eveniment: Muzical
  • Locatie: Saturn, Romania

Daca placerea voastra este sa faceti parte dintr-o multime de oameni care se misca pe acelasi beat electronic, atunci de ce nu va duceti la Liberty Parade?

Bucurati-va de DJ-ii de top in fiecare luna iulie atunci cand acestia incep petrecerea pe strazile din Olimp, Constanta, mixand din camioane pline cu fani care se deplaseaza inspre plaja dintre Venus si Saturn. Costumati special pentru parada, cu peruci, ochelari de soare si numeroase alte accesorii inedite, tinerii din camioane si miile de petrecareti care li s-au alaturat cu masini, biciclete sau pe jos au dansat pe intregul traseu, prin statiuni.

Liberty Parade inseamna cel mai mare eveniment dance din Romania, o traditie de peste 10 ani, o manifestare a spiritului liber, o caravana a oamenilor lipsiti de griji si complexe, costume fistichii, basi amestecati cu zumzetul motoarelor din caravana, prieteni, frizuri demente si machiaje stridente, BPM acordat pe bataile inimii tale, zeci de mii de maini vibrand in Liberty Parade Arena ca un val uman controlat de cei mai tari DJs ai momentului, o pastila de muzica suficienta pentru a-ti da energie pentru o vara intreaga.

Asa ca inarmati-va cu periuta de dinti, pantofii de dans si o buna dispozitie si indreptati-va catre Liberty Parade – cel mai nebun si salbatic weekend posibil!

Recenziile turistilor

Calificativ 4.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Razvan Ion

razvan-ion

Un eveniment destul de frumos , desi este unul dance.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.