Vizualizezi pagina evenimentului turistic Rostogolitul Cascavalului. Aici gasesti informatii despre Rostogolitul Cascavalului, date de desfasurare Rostogolitul Cascavalului, poze Rostogolitul Cascavalului, video Rostogolitul Cascavalului.

Rostogolitul cascavalului pe dealul din Gloucestershire, Anglia

Rostogolitul Cascavalului
  • Data: 29 Mai 2017
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Gloucester, Marea Britanie

In ultima zi de luni din luna mai, pe dealul Cooper din Gloucestershire, Anglia, se aduna mii de iubitori de cascaval din Regatul Unit si de peste hotare, cu intentia a lua parte la un concurs trasnit – acela de a incerca sa prinda o roata de branza care este aruncata la vale pe dealul abrupt.

Roata de cascaval de 3,5 kg este aleargata de peste 200 de ani, an de an. Cel care reuseste sa prinda branza care se rostogoleste castiga dreptul de a o degusta impreuna cu prietenii sai. Pe cat de ciudata traditia, pe atat de populara este ea printre localnici si nu numai. Aproximativ 20 de minute dureaza o runda de concurs, adica o rostogolire completa. Pe parcursul zilei se arunca mai multe roti de cascaval. Accidentele, multe dintre ele minore, nu sunt deloc rare. Reguli de intrare nu exista, tot ce trebuie sa faceti este sa fiti prezenti in varful dealului la ora 12:00 cand se da startul.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.