Vizualizezi pagina evenimentului turistic Space Opening Party. Aici gasesti informatii despre Space Opening Party, date de desfasurare Space Opening Party, poze Space Opening Party, video Space Opening Party.

Petrecerea de deschidere a clubului Space din Ibiza

Space Opening Party
  • Data: 29 Mai 2016
  • Tip eveniment: Muzical
  • Locatie: Ibiza, Spania

Daca Space – Ibiza este cel mai tare club din lume, atunci petrecerea de deschidere a clubului Space trebuie sa fie, cu siguranta, cea mai buna petrecere din lume si este confirmata pentru data de 26 mai. Petrecerea incepe in acest an de la ora 12 la amiaza, comparativ cu ora 4:30 pm la care incepea in anii precedenti.

Space Opening Party este bijuteria unui weekend salbatic, plin de petreceri si este considerata de toata lumea de pe insula drept semnalul ca sezonul de clubbing a inceput. In afara de Space, se mai organizeaza petreceri de deschidere in acest weekend si in cluburile IMS, Ushuaia, Sankeys sau DC10, asa ca trebuie sa fiti destul de antrenati pentru a face fata programului incarcat.

Space este un club imens, unul care evolueaza constant pentru a folosi cat mai bine spatiul disponibil. Clubul contine mai multe zone diferite numite: Discoteca, La Terraza, El Salon, Sunset Terrace si Premier Etage. Pentru petrecerea de deschidere se pune la bataie chiar si parcarea de masini pentru a crea inca o zona de distractie in aer liber, zona dotata cu un sistem de sunet impresionant si cu un spectacol de lumini fascinant.

In fiecare an DJ-ii care intretin petrecerea sunt din ce in ce mai numerosi si mai buni, rezidentii si invitatii speciali ai clubului Space trecand pe rand pe la unul din pupitrele camerelor pentru un program (set) de cateva ore incendiar.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.