Vizualizezi pagina evenimentului turistic Stufstock. Aici gasesti informatii despre Stufstock, date de desfasurare Stufstock, poze Stufstock, video Stufstock.

Stufstock
  • Data: 25 Iul - 27 Iul 2014
  • Tip eveniment: Muzical
  • Locatie: Vama Veche, Romania

Stufstock este un eveniment initiat de miscarea Salvati Vama Veche, construita ulterior primei editii a festivalului, din dorinta de a pastra spiritul original al Vamii si pentru a lupta impotriva invadarii acesteia de catre proiecte comerciale (hoteluri, restaurante, baruri, terase etc.) ce se construiesc pana in plaja. La Vama Veche canta formatii rock din Romania sau din alte tari apropiate acesteia.

Primul festival STUFSTOCK a strans pe plaja din Vama Veche, in anul 2003, peste 15.000 de vamaioti si, cu sprijinul mass media, a devenit unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzica rock din sud-estul Europei. STUFSTOCK 2 a castigat amploare, astfel, la eveniment aveau sa participe 30 de artisti si formatii de muzica rock, 150 de muzicieni la 100.000 de wati de sunet si lumina. Un total de 18 ore de transmisie live si 20.000 de oameni prezenti. STUFSTOCK 3 bate recordul inscris cu un an in urma, trei zile de concert live, 41 de trupe participante, sapte trupe internationale si 30.000 de oameni. La STUFSTOCK 4 au fost amenajate 3 scene, pe care au concertat peste 40 de trupe atat din Romania cat si din tarile vecine, eveniment la care au participat peste 10.000 de oameni. STUFSTOCK 5 Greenfest a adus in Vama Veche 50 de trupe in patru zile de festival, la care au participat 8.000 de oameni. Pritre trupele straine participante la ultimele editii se numara: Cradle of Filth, Toy Dolls, The Dandy Warhols, Defunkt, Kultur Shock, Air Ttaffic, Farfarello, dEUS, Apocalyptica. Stufstock 7 a gazduit peste 15.000 de oameni care au venit pentru rock-ul romanesc, reprezentat pe plaja din Vama de Zdob si Zdub, Timpuri Noi, Celelalte Cuvinte, Baniciu & Kappl, Ovidiu Lipan Tandarica, E.M.I.L, Urma, Z.O.B., Luna Amara, Mike Godoroja & Blue Spirit, Trooper, Kumm, The Amsterdams. Stufstock 8 si 9 au adus schimbari in experienta pe care organizatorii au propus-o publicului din Vama Veche. Astfel, din 2010, festivalul a dezvoltat conceptul RockArt, adica rock si arta. Trupelor de muzica de pe scena festivalului li s-au alaturat actori in reprezentatii inedite de teatru, fotografi amatori si profesionisti in workshopuri de arta fotografica, proiectii de filme, lectii de muzica prin scoala de rock RockSchool, concursuri si Stufstock, un eveniment sustinator si promotor al muzicii romanesti.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.