Vizualizezi pagina evenimentului turistic Turneul de Tenis Australian Open. Aici gasesti informatii despre Turneul de Tenis Australian Open, date de desfasurare Turneul de Tenis Australian Open, poze Turneul de Tenis Australian Open, video Turneul de Tenis Australian Open.

Turneul de Tenis Australian Open
  • Data: 18 Ian - 31 Ian 2016
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: Melbourne, Australia

Australian Open este un turneu de tenis major desfasurat anual in ultimele doua saptamani ale lunii ianuarie in Melbourne, Australia. Prima editie a avut loc in anul 1905. Turneul este din punct de vedere cronologic, primul din cele patru turnee de Grand Slam ale anului, celelalte trei fiind Openul Francez, Wimbledon si US Open.

Turneul ofera meciuri de simplu pentru barbati si femei, meciuri de dublu pentru barbati, pentru femei si pentru perechi mixte, campionat pentru juniori precum si meciuri demonstrative. Din 1988 meciurile se tin pe terenurile cu suprafata dura din Melbourne Park iar premiile totale depasesc 30 de milioane de dolari australieni.

Australian Open atrage o audienta foarte mare, in 2012 cumparandu-se peste 686.000 de bilete, fiind depasit la acest capitol doar de US Open. De asemenea acesta a fost primul turneu de Grand Slam in care s-au jucat meciuri in interior, din cauza ploii sau a caldurii excesive, pe arenele Rod Laver si Hisense care beneficiaza de acoperisuri retractabile.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.