Vizualizezi pagina evenimentului turistic Turneul de Tenis Roland Garros. Aici gasesti informatii despre Turneul de Tenis Roland Garros, date de desfasurare Turneul de Tenis Roland Garros, poze Turneul de Tenis Roland Garros, video Turneul de Tenis Roland Garros.

Turneul de Tenis Roland Garros
  • Data: 22 Mai - 11 Iun 2017
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: Paris, Franta

Turneul de tenis de la Roland Garros este unul din cele mai importante turnee de tenis mondiale ce se desfasoara pe parcursul a doua saptamani intre mijlocul lunii mai si inceputul lunii iunie la Paris, Franta, pe stadionul Roland Garros (numit astfel in onoarea eroului aviator francez cu acest nume). Este cel de-al doilea turneu de Mare Slem din calendarul competitional mondial. Este unul din cele mai prestigioase momente sportiv al anului, bucurandu-se de o mediatizare in toata lumea si devenind unul din cele mai populare evenimente din tenis (si din sport, in general).

Este cel mai puternic turneu pe zgura cu premii totale de aproape 20 de milioane de euro. Turneul apare atat in calendarul ATP (turneu masculin), cat si in cel WTA (turneu feminin). Tot in aceeasi perioada au loc intreceri de dublu feminin, dublu masculin, dublu mixt si juniori.

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Badr Hary

badr-hary

Finalele turneului de anul asta par a avea castigatori certi. Adevarata finala masculina s-a jucat ieri, in semifinale, intre Nadal si Djokovic. Nu cred ca Ferrer are cum sa se impuna in fata lui Nadal. Iar Serena Williams demoleaza tot ce intalneste pe tabloul feminin. Si va veni randul Sharapovei in finala.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 9 ani

Silviu Vata

silviu-vata

dupa ce se va renunta la steroizi, poate va redeveni si sportul asta alb. pana atunci, singura culoare care i se potriveste este cea propusa de Tiriac la Madrid. De ce crezi ca s-au ofruscat bajetii …

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 9 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.