Vizualizezi pagina evenimentului turistic Turneul de Tenis US Open. Aici gasesti informatii despre Turneul de Tenis US Open, date de desfasurare Turneul de Tenis US Open, poze Turneul de Tenis US Open, video Turneul de Tenis US Open.

Open-ul de Tenis al Statelor Unite ale Americii

Turneul de Tenis US Open
  • Data: 28 Aug - 10 Sep 2017
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: New York, Statele Unite ale Americii

Turneul United States Open (U.S. Open) este ultimul dintre cele 4 turnee de Mare Slem (turneele de prim rang din circuitele de tenis masculin, ATP si feminin, WTA). O particularitate a acestuia este faptul ca in setul decisiv se joaca tiebreak fata de celelalte 3 turnee de mare slem unde setul decisiv se joaca pana cand se ajunge la diferenta de 2 ghemuri (bineinteles dupa castigarea a minim 6 ghemuri in acel set). Suprafata de joc este cimentul.

Turneul se desfasoara in lunile august si septembrie, pe parcursul a doua saptamani fiind gazduit de complexul Flushing Meadows-Corona Park de la New York. Principalele arene ale complexului sunt Arthur Ashe Stadium, cu o capacitate de 24 de mii de locuri si Louis Armstrong Stadium cu 10 mii de locuri. Premiile in bani depasesc suma de 20 de milioane de dolari americani.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.