Vizualizezi pagina evenimentului turistic Turul Ciclist al Frantei. Aici gasesti informatii despre Turul Ciclist al Frantei, date de desfasurare Turul Ciclist al Frantei, poze Turul Ciclist al Frantei, video Turul Ciclist al Frantei.

Turul Ciclist al Frantei
  • Data: 01 Iul - 23 Iul 2017
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: Franta

Nici un alt eveniment sportiv nu evoca interesul national asa cum o face Turul Frantei in tara sa natala. Turul Frantei este o institutie franceza, un eveniment grandios pe orice scara si un fenomen. Cu peste 23 de zile si 21 de etape prin toate tipurile de teren, vreme si conditii de drum, Le Tour este testul suprem de anduranta pentru orice ciclist si un prilej minunat pentru a vizita francezii si minunata lor tara.

Turul Frantei (franceza Le Tour de France) este o competitie ciclista anuala ce se desfasoara in Franta si in tarile din jurul ei. Organizata pentru prima data in anul 1903, acopera o lungime totala de peste 3.600 km si se intinde pe durata a trei saptamani. Datorita prestigiului pe care l-a capatat de-a lungul timpului, competitia atrage la start ciclisti si echipe din intreaga lume. Ea este impartita pe segmente zilnice, denumite etape. La finalul celor trei saptamani, pentru fiecare concurent in parte se cumuleaza timpii obtinuti in fiecare etapa pentru a se determina castigatorul competitiei. In fiecare zi, sportivul cu cel mai mic timp acumulat dupa sfarsitul zilei precedente imbraca tricoul galben de lider al clasamentului general. Traseul competitiei se modifica in fiecare an, dar ea se incheie intotdeauna la Paris. Incepand cu anul 1975, ultima etapa se desfasoara de-a lungul bulevardului Champs-Élysées.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.