Vizualizezi pagina evenimentului turistic Ultra-Maratonul Marii Moarte. Aici gasesti informatii despre Ultra-Maratonul Marii Moarte, date de desfasurare Ultra-Maratonul Marii Moarte, poze Ultra-Maratonul Marii Moarte, video Ultra-Maratonul Marii Moarte.

Ultra-Maratonul Marii Moarte de la Amman

Ultra-Maratonul Marii Moarte
  • Data: 03 Apr 2015
  • Tip eveniment: Sportiv
  • Locatie: Amman, Iordania

Maratonul Marii Moarte de la Amman este un test de anduranta istovitor. Competitorii iau startul de la o altitudine ridicata din Amman si vor termina cursa in cel mai jos punct de pe planeta, in desertul din sudul Iordaniei.

Cursa incepe la o altitudine de 900 de metri desupra nivelului marii si se termina peste 50 de kilometri la 400 de metri sub nivelul marii (diferenta de 1300m). Este de fapt impartita in 3 etape: jumatate de maraton de 21 de kilometri, maratonul standard de 42 de kilometri si ultra-maratonul de 52 de kilometri pe drumuri prafuite fara pic de umbra.

Alergatori pot concura individual sau in echipe de patru. Daca nu sunteti in forma fizica ideala sau nu sunteti obisnuiti cu temperatura de acolo, probabil este mai bine sa priviti decat sa participati.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.