Vizualizezi pagina evenimentului turistic Vivid Sydney Festival. Aici gasesti informatii despre Vivid Sydney Festival, date de desfasurare Vivid Sydney Festival, poze Vivid Sydney Festival, video Vivid Sydney Festival.

Vivid Sydney Festival
  • Data: 22 Mai - 08 Iun 2015
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Sydney, Australia

Vivid Sydney Festival este cel mai mare spectacol international de muzica si lumina din zona Asia-Pacific care promite sa incante simturile tuturor vizitatorilor si localnicilor. Festival de muzica, lumina, arta si idei, Vivid Sydney Festival transforma orasul Australiei intr-un centru creativ vibrant, atragand mii de vizitatori din toate colturile lumii. Festivalul doreste sa prezinte intregul oras ca o panza vie imensa care acopera zone de la Hyde Park, Macquarie Street, Sydney Opera House si Circular Bay. A fost adaugat de curand si Darling Harbour pentru a gazdui cateva spectacole.

Anul acesta, doua noi programe (Vivid LIVE si Song Summit) au fost adaugate celor 4 deja existente pentru a oferi o iarna fantastica. Vivid LIVE de la Opera din Sydney va aduce impreuna cei mai buni artisti si interpreti contemporani iar Song Summit reuneste compozitori locali si internationali precum si experti in industria muzicala.

Fire Water este un eveniment gratuit care ofera 3 nopti de flacari, piete si tarabe de mancare in The Rocks. Creative Sydney reprezinta o serie de discutii si dezbateri, prezentari si spectacole menite a educa si informa. X Media Lab este liderul mondial in creatie, afaceri si tehnologie. Macquarie Visions este un eveniment public gratuit care celebreaza a 200-a aniversare a celor doi lideri vizionari Guvernatorul Lachlan Macquarie si sotia sa, Elizabeth.

Vivid Sydney Festival este visul oricarui fotograf si este un eveniment ce nu trebuie ratat!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.