Vizualizezi pagina evenimentului turistic Wrestling cu degetele de la picioare. Aici gasesti informatii despre Wrestling cu degetele de la picioare, date de desfasurare Wrestling cu degetele de la picioare, poze Wrestling cu degetele de la picioare, video Wrestling cu degetele de la picioare.

Campionatul de wrestling cu degetele de la picioare din Marea Britanie

Wrestling cu degetele de la picioare
  • Data: 11 Iun 2015
  • Tip eveniment: Turistic
  • Locatie: Marea Britanie

Cate tipuri de lupte cunoasteti? Greco-romane? Lupte libere? Sumo? Dar de lupta cu degetele de la picioare ati auzit? Puneti-o pe lista. Wrestlingul cu degetele de la picioare este o forma de sport in care doi concurenti se aseaza si se lupta cu degetele de la picioare. Acest sport ciudat are chiar si un campionat mondial anual – un eveniment care se tine in orasul Wetton din Derbyshire, Anglia. Sportul este vechi doar din anul 1970, dar in acest timp a fost inregistrat ca sport international (din pacate pentru promotori, Comitetul Olimpic nu a inclus sportul pe lista celor olimpice deoarece nu s-a putut hotari daca este de iarna sau de vara).

Chiar daca nu este sport olimpic, Campionatul de wrestling cu degetele de la picioare ofera si un premiu pentru castigator. Asa ca ce mai asteptati? Puteti incerca sa-l castigati daca aveti picioare sanatoase si puternice si dorinta de a castiga. Nu exista restrictii de intrare in concurs iar taxa este insignifianta. Exista probe de concurs pentru femei cat si pentru barbati. In ambele cazuri se aplica o examinare inainte de intrarea in concurs – toti participantii sunt verificati daca au picioarele curate si sanatoase (fara infectii si fara miros urat). Cand ambii concurenti sunt gata, ei isi prind degetele mari de la picioare intr-o priza si pornesc lupta fara sa se ridice de jos. Castiga cel care reuseste sa-i ridice piciorul celuilalt de pe suportul special.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Video

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.