Cauti ceva de facut in Balea, Romania? Portalturism.com iti prezinta o lista de activitati in Balea, Romania, grupate pe profilul lor, care sa te ajute in alegerea ta. Ai disponibile informatii despre adresa, program, localizare pe harta si modalitati de transport.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri activitati

Lista activitatilor din Balea, Romania

Denumire activitate
Statiunea Balea - Statiune Statiunea Balea Statiunea Balea se afla in comuna Cartisoara, din masivul Fagaras, judetul Sibiu la altitudinea de 2.500 metri si este considerata cea mai spectaculoasa zona alpina din Muntii Carpati, care impreuna cu lacul si golul alpin Balea totalizeaza 180 hectare. Circul glaciar Balea cuprinde relieful alpin, lacul, flora si fauna. Balea reprezinta locul…
Patinoar Natural Balea Lac - Patinaj Patinoar Natural Balea Lac Patinoarul Balea Lac este amenajat la 2000 de metri altitudine, acesta fiind patinoarul natural situat la cea mai mare inaltime din Romania si chiar din Europa. Este amenajat chiar pe Lacul glaciar Balea, unde grosimea ghetii masoara peste 1 metru si are o suprafata de aproximativ 500 metri patrati.