Cauti ceva de facut in Petrosani, Romania? Portalturism.com iti prezinta o lista de activitati in Petrosani, Romania, grupate pe profilul lor, care sa te ajute in alegerea ta. Ai disponibile informatii despre adresa, program, localizare pe harta si modalitati de transport.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri activitati

Lista activitatilor din Petrosani, Romania

Denumire activitate
Statiunea Parang - Statiune Statiunea Parang Statiunea Parang se afla in apropiere de orasul Petrosani, judetul Hunedoara si este atestata ca statiune turistica de interes national din anul 2009. Statiunea Parang se afla la altitudinea de 1.400 metri si este o importanta statiune de schi de la noi din tara. Zece partii de schi, toate dotate cu teleschi sau telescaun si unele dintre ele…
Patinoarul Petrosani - Patinaj Patinoarul Petrosani Primaria Petrosani si Administratia Publica a Pietelor Petrosani au inaugurat pentru prima data in Valea Jiului primul patinoar artificial din zona. Puteti merge zilnic sa patinati, patinoarul fiind deschis pana seara in jurul orei 22:00. Intrarea este 10 lei pe ora pret in care sunt incluse si patinele.