Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Africa de Sud! Aici gasesti date generale Africa de Sud precum istorie Africa de Sud, geografie Africa de Sud, clima Africa de Sud, cultura Africa de Sud si economie Africa de Sud. In sectiunea sfaturi de calatorie Africa de Sud gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Africa de Sud. Merita sa verifici si informatiile turistice Africa de Sud: bucataria din Africa de Sud, societatea din Africa de Sud, cand sa vizitati Africa de Sud si shopping in Africa de Sud. Rubrica stiati ca Africa de Sud contine curiozitati si lucruri interesante despre Africa de Sud. Daca esti in cautare de cazare in Africa de Sud, poti verifica sectiunea de hoteluri Africa de Sud pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Africa de Sud este completat de colectia de harti turistice Africa de Sud, evenimente si obiective turistice Africa de Sud, restaurante Africa de Sud, baruri Africa de Sud, magazine Africa de Sud si activitati Africa de Sud.

Vezi harta interactiva Africa de Sud

Africa de Sud

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Africa de Sud

Africa de Sud este un caleidoscop imens care se dezvaluie scena cu scena – orase dinamice juxtapuse muntilor falnici, culturi diferite si un patrimoniu de lunga durata, rezervatii naturale pline de animale salbatice, flora si faunda abundente si kilometri intregi de pajisti ondulate. Orice va doriti – Africa de Sud are!

Sud-africanii isi primesc vizitatorii cu bratele deschise si infrastructura turistica a fost dezvoltata pentru a face frumusetile naturale ale tarii accesibile turistilor. Africa de Sud este o tara mare, cu peisaje variate la scara larga, are 11 limbi oficiale si o populatie la fel de diversa. Tara este faimoasa pentru vinurile sale si este unul din cei mai mari producatori de aur. Este tara cu cea mai mare economie din Africa si joaca un rol influent in politicile continentului negru. In 2010, Africa de Sud a gazduit prima Cupa Mondiala de fotbal desfasurata pe continentul african.

Asa ca duceti-va! Faceti un efort si vizitati Africa de Sud pentru a vedea de ce e asa speciala!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere