Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Canillo, Andora! Aici gasesti date generale Canillo precum: istorie Canillo, clima Canillo si economie Canillo. Rubrica stiati ca Canillo contine curiozitati si lucruri interesante despre Canillo. Daca esti in cautare de cazare in Canillo, poti verifica sectiunea de hoteluri Canillo pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Canillo este completat de colectia de harti turistice Canillo, evenimente si obiective turistice Canillo, restaurante Canillo, baruri Canillo, magazine Canillo si activitati Canillo.

Vezi harta interactiva Canillo, Andora

Canillo, Andora

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Canillo este o asezare din Andorra, care este cunoscuta pentru cele douasprezece puncte de interes, de pe teritoriul sau: biserica romanica Sant Joan de Caselles, Oratoriul St. Bernard de Menthon, Crucea de Fier forjat, biserica Sf. Sernin, Statuia lui Carol cel Mare, Biserica Sfintei Cruci, Crucea celor sapte arme, Biserica Sant Miquel de Prats, Crucea lui Carol cel Mare, oratoriul Meritxell si sanctuarul Meritxell.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere