Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Buenos Aires, Argentina! Aici gasesti date generale Buenos Aires precum: istorie Buenos Aires, clima Buenos Aires si economie Buenos Aires. Rubrica stiati ca Buenos Aires contine curiozitati si lucruri interesante despre Buenos Aires. Daca esti in cautare de cazare in Buenos Aires, poti verifica sectiunea de hoteluri Buenos Aires pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Buenos Aires este completat de colectia de harti turistice Buenos Aires, evenimente si obiective turistice Buenos Aires, restaurante Buenos Aires, baruri Buenos Aires, magazine Buenos Aires si activitati Buenos Aires.

Vezi harta interactiva Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, Argentina

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Nu exista niciun dubiu: Buenos Aires este un oras sexy, senzual. Dragostea, pasiunea si puterea radiaza din capitala Argentinei si, totodata, cel mai mare oras al sau. Este un oras frenetic, hiperactiv si vibrant. Probabil e din cauza tangoului – acest dans senzual si erotic face parte din constiinta orasului in fiecare dimineata, amiaza si seara.

Buenos Aires inseamna in spaniola ‘vanturi bune’, ceea ce explica de ce este cel mai important port din Argentina. Situat in estul tarii, orasul se intinde de-a lungul unui golf larg, in forma de fenicul, numit Rio de la Plata. Un oras cu adevarat modern, Buenos Aires are putine structuri si cladiri vechi. Centrul orasului isi pastreaza aspectul original, aici gasindu-se inca strazi inguste cu sens unic. Restul orasului isi datoreaza frumusetea cladirilor capodopere, bulevardelor largi si multimii de parcuri, toate contribuind la sentimentul de spatiozitate in oras.

Barrios, sau cartierele rezidentiale, sunt intalnite in nord-vestul, vestul si sudul orasului. Fiecare barrio are propriile sale scoli, biserici, magazine alimentare, brutarii, piete si mall-uri. Majoritatea acestora au o populatie cosmopolita si La Boca, in special, este foarte atragator datorita caselor sale colorate si a restaurantelor italiene.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere