Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Sydney, Australia! Aici gasesti date generale Sydney precum: istorie Sydney, clima Sydney si economie Sydney. Rubrica stiati ca Sydney contine curiozitati si lucruri interesante despre Sydney. Daca esti in cautare de cazare in Sydney, poti verifica sectiunea de hoteluri Sydney pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Sydney este completat de colectia de harti turistice Sydney, evenimente si obiective turistice Sydney, restaurante Sydney, baruri Sydney, magazine Sydney si activitati Sydney.

Vezi harta interactiva Sydney, Australia

Sydney, Australia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Daca ati fi in King’s Cross, Paddington sau Oxford Street, unde ati fi? In Londra? Si apoi, daca v-ati uita in jur si ati vedea o cladire alba falnica, curbata si frumoasa, cu acoperisul sub forma unor vele ale unui vas vechi? Cu o mare de un albastru incredibil pe fundal si un soare luminos pe cer? Nu, acest oras nu e Londra. Si, probabil, Londra nu ar putea avea exuberanta pura si vioiciunea fara inhibitii ale acestui oras: Sydney!

‘Regina Faliei Pacificului’, Sydney este cel mai mare si cel mai vechi oras al Australiei. Incepand cu ziua in care Captain Cook a aruncat ancora in Botany Bay, in anul 1778, Sydney a fost un oras important. Este un oras care combina cate putin din toate. Sydney este un oras al galeriilor de arta aborigene, al plajelor aurii si al vietii de noapte animata; un oras cosmopolit unde culturile asiatice, greaca, italiana si orientala se incadreaza perfect intr-un pachet irezistibil.

Impartit in doua jumatati, legate de *Harbour Bridge si Harbour Tunnel, centrul orasului si locurile de interes turistic se afla la sud de port. Aceasta zona centrala cuprinde The Rocks si Circular Quay, doua atractii din Sydney. Portul Darling ii confera orasului frumusetea pitoreasca si Cladirea Operei de pe faleza reprezinta un punct de reper inconfundabil. Marea, golfurile si plajele, parcurile si gradinile frumoase ofera privelisti naturale minunate si fac din Sydney un oras foarte atractiv.

Sydney – un oras de care te indragostesti asa de usor; pana si faleza sa este numita ‘Darling’ Harbour.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere