Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Graz, Austria! Aici gasesti date generale Graz precum: istorie Graz, clima Graz si economie Graz. Rubrica stiati ca Graz contine curiozitati si lucruri interesante despre Graz. Daca esti in cautare de cazare in Graz, poti verifica sectiunea de hoteluri Graz pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Graz este completat de colectia de harti turistice Graz, evenimente si obiective turistice Graz, restaurante Graz, baruri Graz, magazine Graz si activitati Graz.

Vezi harta interactiva Graz, Austria

Graz, Austria

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Al doilea cel mai mare oras al Austriei este, probabil, si cel mai relaxat. Dupa Viena, Graz este orasul cel mai plin de viata, dupa orele de lucru. Este un loc atractiv, plin de parcuri inverzite, acoperisuri rosii si un rau mic si iute, care curge prin centrul sau. Din punct de vedere arhitectural, Graz poseda curti in stil renascentist si palate baroce, completate de un design modern inovator. Punctul de atractie al capitalei Stiriei il reprezinta dealul Schlossberg, care este legat de centru prin trepte, un funicular si un lift de sticla. Si nu in ultimul rand, un numar mare de studenti (aprox 50.000 in 4 universitati) ajuta la animarea vietii de noapte si a scenei artelor, creand un oras placut si activ.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere