Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Innsbruck, Austria! Aici gasesti date generale Innsbruck precum: istorie Innsbruck, clima Innsbruck si economie Innsbruck. Rubrica stiati ca Innsbruck contine curiozitati si lucruri interesante despre Innsbruck. Daca esti in cautare de cazare in Innsbruck, poti verifica sectiunea de hoteluri Innsbruck pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Innsbruck este completat de colectia de harti turistice Innsbruck, evenimente si obiective turistice Innsbruck, restaurante Innsbruck, baruri Innsbruck, magazine Innsbruck si activitati Innsbruck.

Vezi harta interactiva Innsbruck, Austria

Innsbruck, Austria

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Innsbruck, un oras mic incantator, este situat intr-o vale inconjurata de culmi ale Alpilor acoperite de zapada, care se inalta maiestuos spre cer. Strazile pietruite, marginite de case pitoresti in stil baroc, ofera o imagine demna de cartile postale. Pantele muntilor din apropiere ofera oportunitati minunate pentru schi iar Innsbruck serveste ca baza pentru numeroase drumetii montane. Raul Inn taie orasul, districtul central Alstadt aflandu-se la vest de acesta.

Istoria este inalnita la fiecare pas iar figurile patronilor orasului, Imparatul Maximilian I si Imparateasa Maria Tereza, sunt intimparite in mintile oamenilor pentru totdeauna: numeroase muzee pline de comori le sunt dedicate acestora si exista chiar si strazi care le poarta numele celor doua personaje care au modelat istoria orasului.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere