Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Salzburg, Austria! Aici gasesti date generale Salzburg precum: istorie Salzburg, clima Salzburg si economie Salzburg. Rubrica stiati ca Salzburg contine curiozitati si lucruri interesante despre Salzburg. Daca esti in cautare de cazare in Salzburg, poti verifica sectiunea de hoteluri Salzburg pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Salzburg este completat de colectia de harti turistice Salzburg, evenimente si obiective turistice Salzburg, restaurante Salzburg, baruri Salzburg, magazine Salzburg si activitati Salzburg.

Vezi harta interactiva Salzburg, Austria

Salzburg, Austria

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Pentru multi vizitatori, Salzburg este sinonim cu muzica. Fie ca e vorba de notele clasice ale unui concert de pian sau de yodelingul gutural al Mariei, dealurile din jurul Salzburgului sunt cu adevarat insufletite de Sunetul Muzicii! Desi toti austriecii cunosc povestea familiei Von Trapp, foarte putini au vizionat filmul popular ‘Sunetul Muzicii’. Dar, odata ce ajungi in pitorescul oras Salzburg, nu te poti abtine din fredonat unul din cantecele facute celebre de catre filmul respectiv.

In afara patrimoniului muzical in care este inradacinat Salzburg, frumusetea naturala in care este situat te va incanta cu siguranta. Alpii incarcati de zapada ofera un decor perfect pentru orizontul orasului dominat de palatele si turlele bisericilor. Arhitectura baroca a bisericilor medievale, combinata cu aerul alpin, alcatuiesc farmecul Salzburgului.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere