Ghid turistic Viena, Austria – Sectiunea restaurante si baruri in Viena va ofera informatii despre mancarea locala si recomandari de restaurante in Viena, baruri in Viena, cluburi de noapte in Viena, discoteci in Viena, teatre in Viena, cazinouri in Viena.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Restaurante si baruri Viena

Restaurante si baruri Viena

  Restaurantele din apropierea Karntnerstrasse tind sa fie exorbitante. O varianta mai ieftina pentru a lua cina puteti gasi la nord de Universitate si langa Naschmarkt. Gasthausers (hanuri) ofera mese delicioase, consistente si ieftine. Vienezii iubesc combinatia dintre cafea si prajitura si petrec ore intregi savurandu-le in aceste institutii arhetipale vieneze, cafenele si Konditoreien (patiserii). Cafeaua vieneza este cunoscuta ca Melange si este delicioasa.

  Pentru divertisment indreptati-va spre zona din Viena cunoscuta ca triunghiul Bermudelor (probabil pentru ca oamenii intra si se pierd intr-unul din multele pub-uri si baruri). Viena are o viata de noapte infloritoare, cu multe baruri si cluburi, cele mai populare fiind Krah Krah, Volksgarten, B72. Musikcafes din districtele 6,7 si 8 sunt demne de vizitat. Iubitorii de cultura nu trebuie sa rateze numeroasele evenimente culturale, in special concerte muzicale care se tin tot anul. Concerte regulate se tin la Konzerthaus si Musikverein. Volksoper, Akademitheater si Burgtheater ofera spectacole de opera si opereta si muzicaluri in limba germana. Pentru evenimente in limba engleza, puteti incerca la Teatrul Englezesc si Teatrul International.

  Printre cele mai cunoscute concerte muzicale din Viena se numara Klangbogen Concerts desfasurat in perioada verii, Jazz Festival in aprilie-mai si Festivalurile Schubert, Haydn si Mozart.  Recenziile turistilor

  Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

  Nu exista recenzii din partea turistilor.

  Fii primul care lasa recenzie

  Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


  Afla cum poti acumula puncte »


  Impartaseste-ne parerea ta

  0 caractere